A kosár üres


..

Kedves Érdeklődő!

Áruházunk a GLS Hungary Kft futárszolgálattal áll szerződésben. A csomag kiszállítás Magyarország területén egységesen bruttó 1990 Ft. 20 000 forint feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes.

Áruházunkban történt rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot és tisztában van a rendelés menetével. A vásárlás folyamán a vásárló a szállítással kapcsolatos lehetőségek közül választja ki a számára megfelelőt.

Szállítással kapcsolatos lehetőségek:

-Kiszállítás csomagszállító partnerünkkel

-Személyes átvétel egyik boltunkban. A megrendelése leadásával és üzletszabályzatunk elfogadásával elfogadja az ott leírt feltételeket.

Kiszállítás esetén kérjük, hogy a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizze és hiánytalan teljesítését aláírásával igazolja. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni. A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, ha a szállítási megrendelésre vonatkozó oldalakon a kötelező mezőket maradéktalanul kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért felelősséget nem vállalunk.

       Terméket külföldre csak további egyeztetéseket követően áll módunkban szállítani.

       Megrendelését minden esetben visszaigazoljuk e-mailben, ha szükségesnek érezzük, egyeztetünk. Amennyiben egyeztető kérdéseinkre nem érkezik válasz, a rendelés feldolgozását szüneteltetjük, 10 munkanap elteltével pedig töröljük rendszerünkből.

       A web áruházból elküldött rendeléssel a szerződéskötés egészen addig nem valósul meg, amíg munkatársunk azt írásban (e-mailben) vissza nem igazolja.

       A megrendelések feldolgozása munkanapokon, 8:00-16:00 óráig történik. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására. Amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra.


2018. március 20. Kedd
Ne feledkezzen meg
Klaudia, Alexa
nevű ismerőseiről, akik ma ünneplik névnapjukat!
 
A Nap kel 05:51-kor,
nyugszik 18:05-kor.

Holnap
Benedek, Napsugár
napja lesz.Főoldal | Rólunk | Termékeink | Boltunk | Szállítás | Adatvédelem | ÁSZF | Nagykereskedőknek